De Cacaoboom Zaandijk

De Cacaoboom onderdeel van de Eerlijk Winkelen route op 30 mei

De Cacaoboom doet mee aan de Eerlijk WInkelen route op 30 mei. Als één van de  18 winkels wiens assortiment ofwel biologisch, tweedehands of fairtrade is hebben wij voor de deelnemers van de route een aanbieding: 10% op het chocolade assortiment.

 een fiets- en wandelroute langs 18 deelnemers van EerlijkWinkelen Zaanstreek met leuke aanbiedingen en te winnen prijzen. Die deelnemers zijn:  Zaandam: Wereldwinkel, Natuurwinkel, ’t Kwassie, Spelen op Zolder, Zaansch Faam, Pure on Tour Koog aan de Zaan Roast Beans, De Koffiefabrique Zaandijk Groeneveld Eten, Chocolaterie De Cacaoboom Wormerveer Heerlijk, De Koffiezaak, De Snuiter Assendelft De keuken in, De Hooimaker Krommenie Tante Tee, Duijvendak Natuurvoeding, Wereldwinkel.

De EerlijkWinkelen route Zaanstreek is samengesteld door Milieudefensie Zaanstreek. De route is ook te vinden in de EerlijkWinkelen app.  Geniet zaterdag 30 mei met aantrekkelijke korting van heerlijke fair trade koffie, biologische kroketjes en vintage cadeautjes. In 18 winkels en horecagelegenheden, trakteren de ondernemers hun bezoekers tussen 10 en 17 uur op leuke aanbiedingen en te winnen prijzen, zoals een diner voor 2.

De EerlijkWinkelen Route 2015 is onder meer bedoeld om Zaankanters kennis te laten maken met nieuwe winkels die zijn aangesloten bij EerlijkWinkelen Zaanstreek, zoals bijvoorbeeld de Koffiefabrique in Koog aan de Zaan en Spelen op Zolder en Pure on Tour in Zaandam. Deze en de andere deelnemende winkels zijn ook te vinden op de landelijke EerlijkWinkelen app die gratis is te downloaden.

Loterij

Op vertoon van de EerlijkWinkelen app of een speciale routeflyer, verkrijgbaar in de deelnemende winkels, krijgen klanten zaterdag 30 mei kortingen. Bij deze aankoop ontvangen ze bovendien een lot, waarmee ze kunnen meedingen naar leuke prijzen. De hoofdprijs in de loterij is een pop up diner voor twee op een bijzondere locatie van Groeneveld Eten. Verder worden aan het einde van de dag in de Wereldwinkel Zaandam 10 cadeautassen ter waarde van 30 euro verloot.

De fiets of wandelroute op 30 mei is een initiatief van EerlijkWinkelen Zaanstreek in samenwerking met de Wereldwinkel die 35 jaar bestaat. Op 30 mei wordt ook extra aandacht gevraagd voor de jubileumactie die de Wereldwinkel Zaandam voert voor projecten in Nepal, dat onlangs twee keer zwaar is getroffen door een aardbeving.

De Cacaoboom Lagedijk 142b Zaandijk