De Cacaoboom Zaandijk

Berichten: Nieuws

De winkel is wegens vakantie gesloten van di. 08-01 t/m za. 12-01.

Post Image
Post Tagged with ,
Lees meer >>>

Werk van Ria Hotting en Jopie Nijkamp in dubbelexpositie te zien

Post Image

15-01 t/m 09-02 is het werk van de Zaanse schilderes Ria Hotting en de keramiste Jopie Nijkamp te zien in de winkel. Voor meer info over de beide dames zie www.riahotting.com en www.jopienijkamp.nl

Lees meer >>>

aanbieding: 250 gram bonbons op de markt 01-09

De bezoekers van de Zaanse erfgoedmarkt kunnen op zaterdag 01-09 kennis maken met de voortreffelijke bonbons voor een klein prijsje: 250 gram (12 stuks) voor € 7,- inhoud aanbieding

Lees meer >>>

01-09 : chocolade op de Erfgoedmarkt

Post Image

Op 01-09 a.s. staat De Cacaoboom op de Erfgoedmarkt in de Oostzijderkerk te Zaandam, komt u ook even langs? Er is een leuk programma!https://zaanserfgoedmarkt.nl/index.php/voorlopig-programma/ U vindt ons naast de kraam van de Historische Vereniging Koog-Zaandijk.    

Lees meer >>>

aangepaste openingstijden

Post Image

Vanwege  de vakantieperiode is de winkel t/m de eerste week van juli 2018 alleen geopend op woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.  

Lees meer >>>

De bijzondere kinderstoeltjes

Post Image

Ria heeft met heel veel geduld en creativiteit kinderstoeltjes beplakt met servetten en deze daarna een flink aantal keren afgelakt. Origineel cadeautje voor een (klein) kind 🙂 Prijs: € 25,- voor de kleinste, de andere twee zijn € 27,50  

Lees meer >>>

Nieuw stuk marmoleum in de vloer gelegd

Post Image

Hoera! Het nieuwe stuk marmoleum is er in gelegd! Eindelijk af van de hobbels en bobbels die door een loslatende onderlaag waren ontstaan, beter!

Lees meer >>>

Zilverspar en bloemen in de plantenbakken

Post Image

Het wordt steeds fleuriger op de Lagedijk….. Koreaanse zilverspar en vlinderstruik moeten nog even hun best gaan doen maar dan heb je ook wat! De potten naast de ingang hebben inmiddels een andere beplanting gekregen, ook viooltjes geven er op een gegeven moment de brui aan.  

Lees meer >>>

Chocolade pompoenen en cacaovruchten

Post Image

Naast de artistieke chocolade pompoenen zijn er nu ook cacaovruchten te koop. Ook deze kunnen worden gevuld met een aantal bonbonnetjes, of een waardebon voor de winkel?

Lees meer >>>

Nieuwe producten in het assortiment

Post Image

Skoftig lekkere melk/puur repen gevuld met advocaat, € 3,- per stuk (90 gram), de enige echte doos met rumbonen van Van Dungen, € 8,- (250 gram), en de echt gevaarlijk lekkere, in je mond smeltende fudge assortie van Gardiners, € 1,50 (100 gram)., zooooooooooo lekker!

Lees meer >>>

De Cacaoboom Lagedijk 142b Zaandijk