De Cacaoboom Zaandijk

Thee

De Cacaoboom verkoopt een aantal bijzondere theeën waarin cacao of chocolade is verwerkt. De prijs is € 4,- voor 100 gram. Per kopje is ongeveer 2 gram thee benodigd, voor een pot 4 gram.

Treasure of the Maya

Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen met een romige chocolade smaak. Bovenkant formulier

Volle uitdagende thee melange bekroond met een intensieve cacao en chocolade noot.

Ingrediënten: thee (58%), cacao kernen, aroma.

Masala Chai (tijdelijk uitverkocht!)

Vandaag de dag zelfs all-around in India, de typische Masala Chai wordt zeer gewaardeerd en gekozen voor diverse recepten. Gearomatiseerde mix van zwarte thee en kruidige specerijen en de pittige smaak van gember.

Zijn aromatische smaak met de lichte kruidigheid van gember is een romige verleiding na het toevoegen van melk of room. Traditioneel wordt er met honing gezoet.

Ingrediënten: Indiase zwarte thee (80%), gember, schillen van citrusvruchten, piment, kardemom zaad, roze peper, aroma, kruidnagel, steranijs.

Irish Cream

Gearomatiseerde zwarte thee met de smaak van chocolade en whisky.

Volle mix met de karakteristieke smaak van whisky en cacao, bekroond met een zachte aanraking van vanille – een mix die niet alleen de voorkeur van de heren heeft.

Ingrediënten: thee, cacao kernen, vanille, whiskeyaroma.

Chocolate-Coconut

Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen.

Delicate cacao kernen ronden de milde smaak van rooibos af en ontmoeten uiteindelijk de exotische kokosnoot – een hemelse ervaring!

Ingrediënten: rooibos, cacaokernen (30%), kokosnoot spaanders (8%), aroma, johannesbrood stukjes.

Hot Chocolate (rooibos)

Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen.

In deze rooibos thee samenstelling worden premium kruiden en fijne cacao kernen verfijnd met een delicate chocoladesmaak. Met een flinke lepel crème een heerlijk alternatief voor de populaire klassieker.

Ingrediënten: rooibos thee, cacao kernen (26%), cichorei wortel, gember, kardemom vruchten, kaneel, aroma, peper.

I Feel Happy (rooibos) (tijdelijk uitverkocht!)

Natuurlijk gearomatiseerde fruit- en specerijen blend. Een fruitsmaak gecombineerd met specerijen, een bijzondere smaakbeleving. Je voelt je lekker met deze bijzondere combinatie waarin chocolade en natuurlijke vanille stukjes een verleidelijke smaakbeleving creëren en een lichte geur van tahitensis (vanille) en de aanwezigheid van hennep en korenbloemblaadjes u een happy gevoel bezorgen.

Ingrediënten: appel stukjes, wortel stukjes, cacao kernen, rooibos thee, chocolade schilfers, zoete zwarte bessenblaadjes, cichorei wortel, kaneel, natuurlijk aroma, hennep blaadjes (0,2%), vanille stukjes, rozenblaadjes, zonnebloemblaadjes, korenbloemblaadjes, tahitensis.

Orange Chocolate (groene thee)

Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit.

Deze light thee melange is een decadente traktatie. Exquisit Sencha gecombineerd met een natuurlijke smaak van cacao en frisse fruitige sinaasappelen versterkt met een fijne truffel noot. Gewoon een waar genot.

Ingrediënten: Thee (65%), appelstukjes, schillen van citrusvruchten, cacao kernen, aroma, sinaasappel bloemblaadjes (2%), zonnebloembloemblaadjes.

Coco Macaroon (witte thee)

Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit met de smaak van gebak en Kokosnoot. Trendsetter en een echte eyecatcher.

Ingrediënten: witte thee (48%), ananas (ananas, suiker, zuurtemaker: citroenzuur), vijg stukjes met rijstmeel, appelstukjes, cacaoschillen, aroma, kokosnootschilfers (3%), vijg plakjes.

De Cacaoboom Lagedijk 142b Zaandijk