Thee

De Cacaoboom verkoopt een aantal bijzondere theeën waarin cacao of chocolade is verwerkt. De prijs is € 4,50 voor 100 gram. Per kopje is ongeveer 2 gram thee benodigd, voor een pot 4 gram.


Treasure of the Maya

Gearomatiseerde mix van zwarte thee en specerijen met een romige chocolade smaak. Volle uitdagende thee melange bekroond met een intensieve cacao en chocolade noot.

Ingrediënten: thee (58%), cacao kernen, aroma.

Chocolate-Coconut

Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. Delicate cacao kernen ronden de milde smaak van rooibos af en ontmoeten uiteindelijk de exotische kokosnoot – een hemelse ervaring!

Ingrediënten: rooibos, cacaokernen (30%), kokosnoot spaanders (8%), aroma, johannesbrood stukjes.

Hot Chocolate (rooibos)

Gearomatiseerde mix van rooibos thee en specerijen. In deze rooibos thee samenstelling worden premium kruiden en fijne cacao kernen verfijnd met een delicate chocoladesmaak. Met een flinke lepel crème een heerlijk alternatief voor de populaire klassieker.

Ingrediënten: rooibos thee, cacao kernen (26%), cichorei wortel, gember, kardemom vruchten, kaneel, aroma, peper.

Orange Chocolate (groene thee)

Gearomatiseerde mix van groene thee en fruit. Deze light thee melange is een decadente traktatie. Exquisit Sencha gecombineerd met een natuurlijke smaak van cacao en frisse fruitige sinaasappelen versterkt met een fijne truffel noot. Gewoon een waar genot.

Ingrediënten: Thee (65%), appelstukjes, schillen van citrusvruchten, cacao kernen, aroma, sinaasappel bloemblaadjes (2%), zonnebloembloemblaadjes.

Coco Macaroon (witte thee)

Gearomatiseerde mix van witte thee en fruit met de smaak van gebak en Kokosnoot. Trendsetter en een echte eyecatcher.

Ingrediënten: witte thee (48%), ananas (ananas, suiker, zuurtemaker: citroenzuur), vijg stukjes met rijstmeel, appelstukjes, cacaoschillen, aroma, kokosnootschilfers (3%), vijg plakjes.